Een hart voor bewustzijn

Get Adobe Flash player

Familie opstellingen & dans Nieuwe Maan

 

Groeigroep cyclus 7 Nieuwe Maan namiddagen - ook inschrijven per namiddag mogelijk

Familieopstellingen & Dans: NIEUWE MAAN - DE SEIZOENEN

Ervaar en transformeer jouw donkere zijde naar een lichter leven

Elke nieuwe maanfase heeft de belofte in zich om je oude leven te transformeren naar een nieuwe cyclus.

Beleving van gemoedstoestand winter (aarde/muladhara Chakra = eerste chakra)

Met de nieuwe maan van 28 januari verbinden we ons met de verstilling van de natuur en komen we thuis in onszelf, omdat we ons gedragen voelen door die oerkrachtige vrouwelijke energie.
We gaan mee in de beweging van de winter, die inwaarts gekeerd is. Met de nieuwe maan van 28 januari verbinden wij ons met de winter, ons potentieel koesterend en omarmend. Het innerlijke kind geboren in de Kerstperiode dat nu ruimte nodig heeft om in een veilige basis te wortelen. Hoe steviger jouw wortels. hoe hoger je kan reiken.


De nieuwe maan nodigt ons uit om de donkere kracht in onszelf te verwelkomen, zodat je de energie van deze schaduw kan transformeren.
Geen volle maan zonder nieuwe maan, geen licht zonder schaduw!
Met nieuwe maan gaan we kijken naar de schaduwkant van ons bestaan en verwelkomen we nieuwe inzichten.
Net zoals de maan wisselt van nieuwe maan naar volle maan, zo ook wisselen de seizoenen van winter, naar lente, naar zomer en herfst.  Het wisselen van de seizoenen heeft invloed op onze gemoedstoestand. Kunnen wij het potentieel van deze wisselingen ook verankeren met ons energetisch veld, zodat ons lichaam welzijn, vreugde en welvaart kan ervaren?
Door de seizoenen op een dieper niveau te gaan beleven, kan je de relatie tussen microkosmos en macrokosmos versterken.

Welke transformatie wil jij jezelf toestaan?
Welke schaduw draag jij in je rugzak mee?

Ga de uitdaging aan en beleef onvergetelijke namiddagen, gestuurd vanuit de energie van de Nieuwe Maan!

Via opstellingen en beweging exploreren we wat ons lichter kan maken via een reis doorheen onze chakras:

Deze cyclus wordt georganiseerd samen met Shakti vzw en haar bezielster en choreografe Elisabeth De Wachter. Ze is creator van verschillende methodes voor fysiek en emotioneel welzijn, stress management en leiderschapontwikkeling. Opgeleid aan het European Dance Development Center is zij meester in het choreograferen en coachen van beweging zodat transformatieprocessen kunnen plaatsvinden. Haar missie is om het geheim van de kunst van het leven te laten ervaren in de alchemie van goud! Eén zijn met het leven, is één zijn met het nu.
Zaterdag 28 januari 2017:  beleving van gemoedstoestand winter (aarde/muladhara Chakra)
Met de nieuwe maan van 28 januari verbinden we ons met de verstilling van de natuur en komen we thuis in onszelf, omdat we ons gedragen voelen door die oerkrachtige vrouwelijke energie. We gaan mee in de beweging van de winter, die inwaarts gekeerd is. Met de nieuwe maan van 28 januari verbinden wij ons met de winter, ons potentieel koesterend en omarmend. Het innerlijke kind geboren in de Kerstperiode dat nu ruimte nodig heeft om in een veilige basis te wortelen. Hoe steviger jouw wortels. hoe hoger je kan reiken.
Zondag 26 februari 2017: beleving van gemoedstoestand winter (water/svadhistan Chakra)
Met het waterelement komt in februari met de tweede nieuwe maan van 2017 de verstilling van de Aarde weer in beweging. Water brengt verbinding in ons leven, zodat wij onze creatieve projecten in beweging brengen, de wensen van jouw innerlijk kind vervullend, expressie gevend aan wat wil ontstaan.  
De nieuwe maan nodigt je uit om in communicatie te gaan met je creativiteit, zodat die voluit kan stromen zonder de vorm te kennen. Ga diep in jezelf kijken wat je werkelijk wil of verlangt. Bedenk je wildste droom!
Dinsdag 28 maart 2017: beleving van gemoedstoestand lente (vuur/manipura Chakra)
Welk stuk van jezelf negeer je en welk stuk wil je in de zon zetten? De zon staat voor daadkracht in je leven. Deze kracht geeft vorm en vervulling voor wat jij wil manifesteren.  De onvervulde delen van jezelf staan in de schaduw en willen gezien worden. We omarmen liefdevol onze verborgen familiestukken waardoor er balans ontstaat en je contact maakt met het heilige vuur dat jou hier op Aarde heeft gebracht.
Tijdens deze nieuwe maan verwelkomen we de innerlijke zon en dansen het leven volgens de vier richtingen van de wind.
Donderdag 27 april 2017: beleving van gemoedstoestand lente (lucht/anahata chakra)
Is er iets wat jou ervan weerhoudt om jezelf graag te zien? Hoeveel liefde kan je toelaten om helemaal jezelf te zijn? Ons hart is de sacrale plek in het lichaam waar je innerlijke geliefde woont. Tijdens deze nieuwe maan van april gaan we de magische ruimte van je hart betreden en oude wonden helen. Heb jij de deur naar je innerlijke geliefde reeds geopend of zit je geliefde Zelf opgesloten in je hart? Herontdek de grote rijkdom van je Anahata chakra.
Wanneer je je hart opent dan stroomt het leven op volle kracht door jou en door te kijken naar datgene wat jou daarin tegenstaat maak je de weg vrij naar een gelukkig leven.
Woensdag 24 mei 2017: geannuleerd

Zaterdag 24 juni 2017: beleving van gemoedstoestand lente (ether/vishudhe Chakra)
Creativiteit en zelfexpressie is het thema van de nieuwe maan van mei. Wanneer dat wat wil gezegd worden door jou gehoord kan worden, krijgt de stroom van jouw verlangen een stem. Wanneer jouw klankspoor niet in alle volheid naar buiten komt is er begrenzing. Door deze beperking kan je niet voluit gaan in de expressie van wat jij wil uiten, van hetgeen gehoord wil worden ten dienste van jou en jouw omgeving. Maak de weg vrij zodat iedereen kan horen hoe mooi je stem doorklinkt.
Zondag 20 augustus 2017: beleving  van gemoedstoestand zomer (intuïtie/Anja Chakra)
Kun jij zien wat ik zie? Intuïtie is een kompas, dat je gidst op je levenspad. Wanneer jouw derde oog als een innerlijk weten haar inzichten ontvangt, wordt jouw wezen gevoed met de inzichten die jij nu nodig hebt. Heb jij voldoende vertrouwen in wat het leven jou wil tonen?
Het thema van de nieuwe maan van juni nodigt ons uit om te leren vertrouwen op dat wat wil gezien worden als metafoor van jouw waarheid.
Zaterdag 18 november 2017:  beleving  van gemoedstoestand zomer (gelukzaligheid/sahasrara chakra)
De nieuwe maan van juli belicht je hogere zelf. Je hele wezen wordt gevuld met de inspirerende en voedende scheppingskracht van je potentieel. Je innerlijke godin danst haar scheppingsdans. Het leven stroomt door je heen en ruimt alles op wat jouw schittering belemmert. Je diepste verlangens krijgen ruimte en vreugde overwint. Je danst de beste van jezelf.

Plaats: Shakti vzw
Auwegemvaart 17 bus 101
2800 Mechelen

Specifieke vragenshakti2: bel ons even op 0494/76.11.72
Voor wie? Iedereen die wil groeien en kiest voor een lichter leven.
Welkom: 12:30 u    Start: 13:00 u   Einde: rond 18:00u

Meebrengen: dikke sokken of pantoffels
Begeleiders Opstellingen: Johan & Titine Warmenbol-Migom
Begeleider Dans: Elisabeth De Wachter

Aanmelden: via mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) of telefonisch op +32 (0)494/76.11.72.

of via deze link:
Ik schrijf me in voor deelname aan de groeigroep op één namiddag in Mechelen

Prijs:

Deze dagen kunt u afzonderlijk volgen of als cyclus van 7 namiddagen.

Per namiddag:
- 60 € incl. BTW particulier per namiddag, versnaperingen en drank inbegrepen.
- 85 € excl. BTW alle andere per namiddag, versnaperingen en drank inbegrepen. Factuur wordt nagezonden.

Betalen: door overschrijving op rekening
IBAN BE02 0015 0120 5140
  BIC GEBABEBB
van Lita Works bvba
met vermelding van:

2017-11-18  voor deelname 19 november
Uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van uw betaling. Neem contact op ingeval van late inschrijving.

Annulatie: Bij annulatie tot 5 dagen voor aanvang wordt uw deelname bedrag terugbetaald.    
Bij latere annulatie of niet verwittigen, blijft het volledig bedrag verschuldigd.

 

Trefwoorden