Een hart voor bewustzijn

Get Adobe Flash player

Diensten

loveAls liefde het antwoord is
willen wij jou graag die vragen stellen
die jou in contact brengen met het antwoord
dat reeds lang in jou besloten ligt.

Systemische opstellingen

dreamstime xs 4954303Systemische opstellingen zijn verwant aan familieopstellingen, die door Bert Hellinger oorspronkelijk zijn vorm gegeven.
Vanuit systemisch standpunt is alles op een of andere manier met elkaar verbonden. Alles heeft betekenis en een oorzaak.

"Wanneer je bij jezelf gevoelens en emotie ervaart die je irriteren omdat ze voor jou niet kloppen in jouw levenscontext"

Het leven is uit resonantie daar waar liefde op een of andere manier niet kan stromen: angst om de waarheid te spreken, verzwegen abortus, mishandeling, moord of verkrachting, pesterijen, niet gezien of erkend worden door partner, familie of collega's, collectieve haatcampagnes, oneervol ontslag, enz...

Lees meer...

Zielecontract

dierenriem2Spiritueel astrologisch consult

Inzicht in jouw zielecontracten gebeurt op basis van je geboortegegevens. Je verkrijgt meer helderheid in jouw kwaliteiten, de uitdagingen in je leven, de valkuilen die je belagen en hoe daar mee om te gaan. Het legt de focus op jouw zieleopdracht: wat heb je hier te doen in dit leven?

Andere mogelijke sessies zijn: jouw jaarhoroscoop die wordt berekend vanaf je verjaardag of de gemeenschappelijke horoscoop van jou met je partner.

Lees meer...

Privé sessie

isol water drop1Als je de manier waarop je naar de dingen kijkt verandert,
veranderen de dingen waar je naar kijkt. - Wayne Dyer -

In een privé sessie kijken we samen naar wat er aan de orde is in jouw leven,naar de betekenis van wat zich aandient en datgene waaraan jij te werken hebt. Een privé sessie kan op zichzelf staan of kan in samenspraak deel uitmaken van een traject.

Lees meer...

Energetische healing

Ascension-3456Deze healing brengt weer balans in jouw energetisch systeem.

 

Ons lichaam is een energetisch systeem. Het kan verstoord worden door invloeden van buiten het lichaam. De belangrijkste oorzaak is echter te zoeken bij de bewoner van het lichaam.

Angst of beperkende overtuigingen, die zich voordoen als electro-magnetische golven, kunnen zich als miasmen vastzetten in jouw auralagen. Wanneer deze verknopingen niet worden opgeruimd en langere tijd aanhouden, kunnen ze schade berokkenen in het fysieke lichaam. Door deze verstoringen op te ruimen en de natuurlijke energetische stroming van het lichaam uit te nodigen kan de balans terugkeren in lichaam en geest. Hierdoor ontstaat een diepe staat van ontspanning en rust - thuiskomen bij jezelf.

Een sessie duurt ong. 1 uur.

Trefwoorden