Een hart voor bewustzijn

Get Adobe Flash player

Opstellingen Westerlo

Opstellingen live: Familie Opstellingen

Je bent veel meer verbonden met je familiesysteem dan waar je je bewust van bent, en in elk familiesysteem zitten onzichtbare wetmatigheden. Herken je ze, dan kun je ze voor je laten werken met als gevolg; meer grip op je leven en innerlijke rust. De patronen die zich in het familiesysteem voordoen, herhalen zich namelijk in je dagelijkse leven. Je familiesysteem kan je niet ontvluchten. Zelfs een ticket naar de andere kant van de wereld helpt niet. Ook daar blijven die dynamieken zich herhalen. Op je plek gaan staan binnen je familiesysteem kan veel goeds in gang zetten. Wat daarbij hoort is aankijken wat van jou is, dat geeft je kracht en waardigheid. En sowieso geldt in ieder familiesysteem: wat jij niet draagt, wordt doorgegeven en gedragen door iemand anders uit het familiesysteem.

 

Centrum Leysehoef organiseert regelmatig opstellingen. Wanneer een nieuwe opstelling gepland is, worden eerst onze patiënten gecontacteerd met de uitnodiging om mee te doen.

Zaterdag 11 februari 2023

Plaats: Centrum Leysehoef, Oevelse dreef 14, 2260 Westerlo 
Specifieke vragen: bel ons even op 0494/76.11.72 


LeysehoefVoor wie? Iedereen die inzichten en healing door opstellingen wil ontvangen.
Ben je vrager van een opstelling, geef dit dan op bij aanmelden.
Welkom: 9:40 u (gelieve ruim vòòr 10:00 u te arriveren)  Start: 10:00 u   Einde: rond 17:00u

Hosting: Dr. Bart Bohy & Sara Smeekens

Begeleiders: Johan & Titine Warmenbol-Migom

Aanmelden: via mail gericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ">

Meebrengen: lunch en dikke sokken of pantoffels.

Prijs:
representant: 35 € 
vrager van een opstelling: 70 € 

Betalen:
ter plaatse

 

 

.

Trefwoorden