Een hart voor bewustzijn

Get Adobe Flash player

Opstellingen Gent_

Opstellingen Op weg naar je hoogste potentieel

Op weg naar je hoogste potentieel.
Zoals ieder mens ben jij geboren met een aantal unieke kwaliteiten die je kan inzetten voor jezelf en voor je medemens. Naarmate je opgroeit maak je keuzes om bepaalde van die kwaliteiten te ontwikkelen. Je kiest voor een studierichting, een beroep, je doet met vallen en opstaan veel levenservaring op en op een dag loop je vast. Je vraagt je af „is dit werkelijk wat ik wil?”, „is dit waarvoor ik in de wieg ben gelegd?”, „wat is eigenlijk mijn passie?”, „wat houdt mij tegen om ervoor te gaan?”, "hoe komt het toch dat ik schijnbaar mijn eigen natuur verloochen?”

Stop.

Bedenk dat je bent geworden tot wat je nu bent dank zij het pad dat je hebt bewandeld en de keuzes die je hebt gemaakt. Tegelijkertijd voel je dat er meer is. Je hebt al meerdere stappen gezet in de richting die juist voelt, en toch is er meer.

Stel daarom jezelf eens de vraag: „wat is het dat mij tegenhoudt?”, of „waardoor laat ik mij tegenhouden?”
Wens je om hiermee aan de slag te gaan. Verlang je om vanuit je hoogste potentieel in het leven te staan?
Schrijf je dan in voor deze grensverleggende en horizon verruimende themadag opstellingen. die doorgaat op 3 maart 2019.

Plaats: School van Ayurveda | Molenaarsstraat 111-45, Gent
Specifieke vragen: bel ons even op 0494/76.11.72
Voor wie? Iedereen die inzichten en healing op weg naar zijn hoogste potentieel wil ervaren.
Welkom: 9:30 u    Start: 10:00 u   Einde: rond 17:00 u

Begeleiders: Johan & Titine Warmenbol-Migom
Inschrijven en praktische informatie: http://creatiefmetopstellingen.com/nl/workshops-masterclasses/workshop-op-weg-naar-je-hoogste-potentieel-door-titine-migom

Trefwoorden